Make your own free website on Tripod.com
 Kemanakah perginya harta Suharto ?

 
           Suharto merupakan Presiden Indonesia yang memerintah secara autokratik dan mementingkan diri sendiri. Pengisytiharaan secara rasmi perletakan jawatan beliau sebagai seorang Presiden Indonesia telah menghilangkan penderitaan rakyat Indonesia selama beliau menjadi seorang presiden.
     Kekejaman secara diam-diam telah menyebabkan rakyat Indonesia  berada di dalam keadaan yang hina . . . tau tak hina ! Banyak duit rakyat telah disonglapnya seperti yang dilakukan oleh Othman untuk kegunaan sendiri.
     Perletakan jawatan beliau sebagai seorang Presiden Indonesia telah menghilangkan penderitaan rakyatnya dan mengharumkan nama Indonesia dalam arena Baminton . . . . . . . .
MAJU INDONESIA ! ! ! MAJU INDONESIA ! ! ! MAJU INDONESIA ! ! !
     Walaupun beliau telah meletakkan jawatan beliau sebagai seorang presiden, namun kekejaman yang telah dilakukannya masih tidak dapat lagu dilupakan oleh rakyatnya.
     Kini rakyat Indonesia memberontak untuk memperjuangkan hak mereka iaitu dengan menuntut wang hak milik mereka yang dipersalahgunakan oleh Suharto.
     Namun demikian, terdaoat satu misteri yang tidak dapat disenaraikan hitam putihnya kebenaran misteri ini.
     Wang milik rakyat Indonesia telah hilang daripada tangannya. Kemanakah wang itu pergi ? Ada setengah pendapat mengatakan wang itu telah dilaburkan ke dalam KFC Holdings Sdn. Bhd.
     Hitam atau putih kebenaran ini masih menjadi tanda tanya. Kemanakah hilangnya harta berjumlah Rp 459 trilion itu ? Adakah ianya berada di tangan KFC Holdings ? Annie Syakirin ? Rumah Kebajikan Ulu Kelang ataupun Tabung Kepentingan Othman ?
     Miteri itu berada di belakang mu . . .. . . . . . . . . . . .