Make your own free website on Tripod.com
Prom VI + Prom CBN ?
 

Huzz ader dengar cerita pasal Prom CBN nak join dengan Prom VI. Ntah betul ntah tidak. Tapi Huzz rasa kalau dia orang combine prom tu .... WOW ! Huzz rasa memang gempaq giler punyelah sebab Huzz dengan CBN punyer prom last year happening giler macam ader kenduri kahwin.
      Huzz rasa bagus dia orang combine sebab Prom VI last year bukannyer happ sangat. Bagus gak ler dia orang nie comnie kalau tidak .... siapalah yang nak sponsor Prom VI tahun nie. Huzz harap tahun nie dia orang punyer prom gempaq sikit temanya. Lepas tu kalau nak buat prom king and queen tu biarlah betul-betul, jangan nak poyo sangat sampai ader orang cakap prom tu bosan.
      Walau bagaimanapun, Huzz tetap bebangga dengan Prom CBN tahun lepas sebab gempq giler. Huzz ucapkan tahniah kepada mereka yang telah menjayakan prom tu. Syabas !
      Huzz cadangkan supaya mereka buat prom biarlah kat tempat yang orang senang pegi. Kalau nak buat prom happ giler,  invite ler maner-maner Dato dengan Tan Sri maner-maner. Lepas tu buatlah prom amal kebajikan.
 

Huzz : Harap-harap nie semuanyer berjalan lancar dan Huzz harap tahun nie takder ler orang menari menyelit-nyelit tak tentu pasal. Jaga la sikit perangai tu. Awak tu bukannyer buak kecil lagi.